Нужна помощь
Кто ездил по этой дороге http://www.gpsies.com/map.do?fileId=ybq … B5B1B1F128
Интересует покрытие. Или как можно там проехать по асфальту. Заранее всем спасибо.
Велофорум Херсона |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Велофорум Херсона » Веломарафоны / Бреветы » Цюрупинск-Каланчак
Нужна помощь
Кто ездил по этой дороге http://www.gpsies.com/map.do?fileId=ybq … B5B1B1F128
Интересует покрытие. Или как можно там проехать по асфальту. Заранее всем спасибо.
Панове херсонці! Пропоную помститися за оті роздовбанки, якими нас катав Владик Фронт одеськими бреветами ))) Покатаємо одеситів нашими буйраками? )))
Отредактировано Easy Rider Dmitriy (10.07.2013 14:02)
Цюрупинськ - Кохани Траса з українським асфальтом (стан на трієчку), з дуже вузькою ділянкою для велоруху (на вихідні траса забита машинами, рух дуже складний)
Кохани - Гола Пристань Нічого не змінюється, але - Є велодоріжка! Але вона на любителя))) Я там пару тижнів назад добре загорнувся. Їхати потрібно акуратно.
Гола Пристань - Нова Збур'ївка Таж сама траса, стан той самий, у Збур'ївці теж є велодоріжка, але теж на любителя.
Нова Збур'ївка - Перехрестя (Чулаківка-Таврійське) ми його називаємо Журавель На четвірочку траса, але дуже вузька ділянка для руху велотранспорту. На перехресті на ринку є помпа з класною водичкою. З цієї точки траса трохи менше насичена рухом.
Перехрестя - поворот на Лазурне Таж сама траса - одна полоса для кожного напрямку руху, стан асфальту на трієчку/четвірочку.
Поворот на Лазурне - Поворот на Новоросійське Гордість наших доріг! - БЕТОНКА !!! Дуже акуратно - з плит торчить проволока. І одягайте шлеми на інше місце.
далі до самого Каланчака траса - нормальний асфальт, без несподіванок, дві полоси (у кожному напрямку по одній), вночі не раджу їхати цією ділянкою - багато бухариків їздить. Дуже вільна від авторуху ділянка.
Якщо щось пропустив друзі доповнять...
Вот спасибо за детальное описание. теперь порисую чуток может на следующий год 1000 намалюю
Не видел ты дорог на 400 км по Карпатам
Не видел ты дорог на 400 км по Карпатам
ага
теперь порисую чуток может на следующий год 1000 намалюю
такой ход не может не радовать)))
Вот спасибо за детальное описание. теперь порисую чуток может на следующий год 1000 намалюю
Давай на цей! Експериментально!
Увага! Все ж таки він вирішив помститися!
так как нарисовано по треку Скадовск-Антоновка-Приморское-Каланчак лучше не ехать. Там нет асфальта, камни, прийдется ехать по земле чуть в сторонке. Лучше взять чуть выше по хорошему асфальту.
От Лазурного на Новороссийское можно не ехать, а взять чуть выше вдоль канала по пустой бетонке (если стыки не задалбывают).
Easy Rider Dmitriy якщо ви тицнули на мапі де той чарівний журавель з помпою, усі б були вдячні!
Увага! Все ж таки він вирішив помститися!
Запалив мене! То я їм за дорогу в Граденицях хотів презентувати )))
так как нарисовано по треку Скадовск-Антоновка-Приморское-Каланчак лучше не ехать. Там нет асфальта, камни, прийдется ехать по земле чуть в сторонке. Лучше взять чуть выше по хорошему асфальту.
Там тієї грунтівочки трохи зовсім, я там на шоссері легко їду.
Easy Rider Dmitriy якщо ви тицнули на мапі де той чарівний журавель з помпою, усі б були вдячні!
Нема питань! Будь ласка!
Запалив мене! .....
Там тієї грунтівочки трохи зовсім, я там на шоссері легко їду.
трохи фото грунтовочки
нас не пугают плохие дороги)
мы 400 км по этому ехали
Я верю что смогу и к этому стремлюсЬ
Аскания-Нова.2015-05-01-03 | Отчеты | 08.05.2015 |
Тур выходного дня в Хорлы. Сентябрь 2015 | Отчеты | 21.09.2015 |
Херсон-Железка-Скадоск-Крым 17-25 августа | Туры-Покатушки | 10.11.2012 |
ПВД (ПОКАТУШКА ВЫХОДНОГО ДНЯ) — 3 | Туры-Покатушки | 28.08.2015 |
Категорийные велопоходы | #Туризм | 10.11.2014 |
Вы здесь » Велофорум Херсона » Веломарафоны / Бреветы » Цюрупинск-Каланчак