для свого подальшого спортивного розвитку (наприклад, для виступів у змаганнях аматорського рівня, і не тільки
Мій спортивний розвиток вже скінчився. Я тренуюся тільки для підтримки здоров'я, іншими словами, мій інтерес у велосипедних тренуваннях - це підтримка здоров'я, більше мені не потрібно, та й не вистачить часу. Тому я і наголошую, що ініціатива в організації шоссейних команд, змаганнь повинна йти від тих, хто відчуває до цього справжній інтерес та має достатньо часу, а це, як правило, молодь. Якщо на якомусь етапі мій інтерес (мотивація, потреба) збігається з інтересом ще когось, ми кооперуємося і спільно досягаємо кожен свого інтересу.
і вже трясеться з вєліком у плацкарті на Крим. Чи не так? Чому такого не може бути і зі змаганнями? Чому такого не може бути і з відродженням шоссейних команд у Херсоні?
Тому що, щоб поїхати самому у Крим, потрібно спланувати тільки свій час. Змагання, шоссейні команди потребують організації та ресурсів, що значно складніше. Для організаціі потрібен організатор, який знову ж таки має до цього справжній інтерес. Так що як не крути, а інтерес повинен стояти на початку будь-якої справи.